Hodnocení blogů

Hodnocení blogu • Lus.ynKa

29. dubna 2009 v 17:44 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 26/35

1) První dojem: Originální!Konečně něco bez Stmívání,HK nějakých celebrit atd.!Ale bohužel jsi ho nedělala ty,tak nebudu hodnotit!
2) Záhlaví: ×××
3) Okraje stránky+stránka: ×××
4) Menu: Možná trochu přeplácaný!Mohla bys zmenšit písmo!
5) Barevné sladění: Perfektní!
6) Celkový design: ×××
7) Obsah: Supéér!
Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • **Hvězdička**

29. dubna 2009 v 17:25 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 20/35


1) První dojem: Nevím,trochu moc přefialověno a prázdno!
2) Záhlaví: Pěkně ořezaný fotky,oká nápisy,ale to pozadí se mi nelíbí,jenom fialová?!
3) Okraje stránky+stránka: Tak vlastně neám co komentovat!Prázdno!
4) Menu: Nejsou rozcestníky!A to dole s tou Vannesou nechápu!
5) Barevné sladění: Přefialověno!
6) Celkový design: Je prázdnej :D a jak už jsi slyšela...přefialověnej,podle mě!
7) Obsah: Mnóóó,neni to nejhorší,ale ani nejlpší...Ale ujde to!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Daduška

26. dubna 2009 v 10:31 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 27/35

1) První dojem: Suprrr!
2) Záhlaví: Okééé,možná trochu prázdný.
3) Okraje stránky+stránka: Okraje jsou takový chudý a ta stránka,mno je to tam vlevo trochu moc narvaný.
4) Menu: Suprový,přehledný!!!
5) Barevné sladění: Paráda!
6) Celkový design: Je bezvadnej akorát ty okraje jsou trochu víc prázdný!!!
7) Obsah: Parádní!
Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Ni[CooŁ]Qa

26. dubna 2009 v 10:21 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 21/35

1) První dojem: Že máš blog starý 12 dní,to mě je docela jedno :D.Ty sis ho nechala ohodnotit TEĎ,tak já ho hodnotít v tom stavu v jakým je TEĎ.
2) Záhlaví: Bylo by dobrý,kdyby ti navazovalo na ty okraje.
3) Okraje stránky+stránka: Taky...Kdyby navazovaly na záhlaví bylo by to super.
4) Menu: Pěkný přehledný,ale nelíbí se mi ty titulky.Možná bys tam nemusela dáva tani SB a vyměněný ikonky dolu do dolního volitelnýho boxu.
5) Barevné sladění: Osobně si myslim,že je tam až moc přečerveněno :D.
6) Celkový design: Nápaditej,ale myslim,že ty všechny chyby jsou tím,že máš větší monitor.
7) Obsah: Parádní!
Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Monýsek

26. dubna 2009 v 10:10 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví ×××/5
3) Okraje stránky+stránka -/5
4) Menu /5
5) Barevné sladění -/5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 7/30

1) První dojem: Promiň,aletohle mi připadá nesmyslný,nechat si ohodnotit
blog,když nemáš žádnej dezz.
2) Záhlaví: Nemáš ho tam.
3) Okraje stránky+stránka: Nic tam nen,nemůžu dát ani jednu hvězdičku.
4) Menu: Nejsou rozcestníky,kdo se pak v om má vyznat?!
5) Barevné sladění: NEmáš,co tam sladit.
6) Celkový design: To si říkáš grafička?!
7) Obsah: Ten je suprovej,proč jenom neuděláš dezz?!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • ježurka

25. dubna 2009 v 10:53 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 25/35

1) První dojem: Dezz hodnotit nebudu,nedělalas ho ty :)!
2) Záhlaví: ×××
3) Okraje stránky+stránka: ×××
4) Menu: Originální je to,jak je v tom rámečku vedle.To se mi líbí,ale jinak ten text v něm atd. to neni nic moc.
5) Barevné sladění: Okééé!
6) Celkový design: ×××
7) Obsah: Mno mohla bys to vylepšit :D!Ale dobrý!


Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • ~ P€Tu$hQa ~

25. dubna 2009 v 10:45 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 22/35

1) První dojem: Čti :D...A dozvíš se všechno :D...
2) Záhlaví: Myslim,že je až moc přeplácaný.
3) Okraje stránky+stránka: Trooochu prázdný,nemyslíš?!A vůbec se mi tam nehodí ty rámečky.
4) Menu: Dobrý,ale ty srdíčka blikací jsou děsný :D,to jako fkt sry!
5) Barevné sladění: Docela dobrý,až na ty rámečky.
6) Celkový design: Mno někde to je moc přeplácaný a někde zas moc chudý...Jináč docela fajn dezz!
7) Obsah: Bezváááááááá!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • * MrS.SkittLes *

25. dubna 2009 v 10:24 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 24/35

1) První dojem: Máš jinej monitor,takže se mi to zobrazuje totálně divně.Tak jsem našla obrázek,kterej jsi vyfotila ty (je i nahoře) a podle toho jsem hodnotila.
2) Záhlaví: Moc se mi nelíbí,jak má stejnou barvu jako okraje.Ale jinak bezva!
3) Okraje stránky+stránka: Trochu chudý...Něco ys tam mohla přidat :D.
4) Menu: Bezvadný!!!
5) Barevné sladění: Paráda!!!
6) Celkový design: Myslim,že e docela solidní.Punk sice neni muj styl,ale ten dezz je pěknej.
7) Obsah: Bezváááááááá!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Editkáá™

25. dubna 2009 v 10:14 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 30/35

1) První dojem: Žjúúú!!!Supééér!Akorát možná bych tam nedávala automatický přehrávání těch písniček.
2) Záhlaví: Možná trochu prázdný,ale stejnak bezvadný :D!
3) Okraje stránky+stránka: Suprový!
4) Menu: To nahoře je upne the best!Přehledný,není přeplacaný,pstě super.To ze strany takýýý!
5) Barevné sladění: Paráda!!!
6) Celkový design: Co říct?!Pstě upne parádní,bezvadnej,supééér!
7) Obsah: Bezváááááááá!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Janulinka

24. dubna 2009 v 19:53 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 24/35


1) První dojem: Žjůůů!Tudle barvu milujů :D!
2) Záhlaví: Mno nic moc hele :D!!!Jenom obrázek...Vylepšit :D!
3) Okraje stránky+stránka: Taky trochu obyč,ale taky se taam hodí :D!
4) Menu: Trochu nepřehledný,ale je to docela fajn :D!Okééé!
5) Barevné sladění: Paráda!!!
6) Celkový design: Takovej obyčejnej :D...mohla bys něco přidat a oživit to!
7) Obsah: Bezváááááááá!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Baka onanoko

24. dubna 2009 v 19:35 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví ×××/5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 20/30

1) První dojem: Okéééááá :D!
2) Záhlaví: ×××
3) Okraje stránky+stránka: Jj,pěknýýý!Akorát bys to mohla zúžit,aby to tam nebylo tak nacpaný.
4) Menu: Jj bezvá!Originální,jak tam neni to pozadí žádný.
5) Barevné sladění: Super!
6) Celkový design: Paráda :D!
7) Obsah: NARUTO!!!Ale mohla bys někdy přidat něco jinýho :D!

*Chceš taky ohodnotit blog?!*

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Stene157

24. dubna 2009 v 19:22 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 22/35

1) První dojem: Dobrýýý :)...Akorát dezz ti hodnotit nebudu,nedělalas ho ty.
2) Záhlaví: ×××
3) Okraje stránky+stránka: ×××
4) Menu: Nejsou rozcestníky!!!A dole je to děsně přeplácáný!!!
5) Barevné sladění: ×××
6) Celkový design: ×××
7) Obsah: Nevím,všechno jenom o Stmívání!Někdy bys mohla třeba přidat něco mimo.Těhlech blogů o Stmívání je stovky :D!
*Chceš taky ohodnotit blog?!*

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Luc.i.i.nka

24. dubna 2009 v 19:08 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 29/35

1) První dojem: Myslím,že supr :D!
2) Záhlaví: Bezvadný,možná trochu prázdný...
3) Okraje stránky+stránka: Supr,ale trochu ti to am ujíždí :D.
4) Menu: Asi ti to dalo práci to uděat,ale možná tj trochu až moc přeplácaný...
5) Barevné sladění: Bezva :D!
6) Celkový design: Suprovej :D!Má svý mouchy,ale to je jenom dobře :D!!!
7) Obsah: Upne bezva!!!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Walentine

24. dubna 2009 v 18:55 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 21/35

1) První dojem: Mnóóó...myslim,že vph.
2) Záhlaví: Nevím,jesi jenom obrázek stačí.
3) Okraje stránky+stránka: Taky jenom malinkatej obrázek...
4) Menu: Nemáš rozcestníky,to menu ti to tam kazí,když nejsou!
5) Barevné sladění: Bezva :D!
6) Celkový design: Je to takový děsně tmavý,ale tj tvuj styl,ale taky muj názor,no...Je to moc obyčejný!
7) Obsah: Super příběhy,akorát bys to mohla dávat oddělovače,jako celý článeky.

*Chceš taky ohodnotit blog?!*

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • *MrS*-*♥DominQa*

23. dubna 2009 v 18:38 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 23/35

1) První dojem: Mnóóó...myslim,že vph.
2) Záhlaví: Jenom nápis...nevim,nevim jstli je to to pravý.
3) Okraje stránky+stránka: Ty se mi líbííí,kvááásný barevný proužky!
4) Menu: Nemáš rozcestníky!!!DODĚLAT :D:D:D!
5) Barevné sladění: Supr,móóóc barevný=PARÁDA!
6) Celkový design: Neim,kazí to to záhlaví!Udělej nějaký zajmavější!
7) Obsah: Paráda!
*Chceš taky ohodnotit blog?!*

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Mr$*_*[Lu$iNa]*_* and Melou_ne*Q

23. dubna 2009 v 18:23 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 24/35


1) První dojem: Kazí to ty okraje,jinak paráda :D!
2) Záhlaví: Tk tj upne suprový!
3) Okraje stránky+stránka: Ty okraje se k tomu podle mě vůůůbec nehodí!!!
4) Menu: Myslim,že ta je toho až moc.SBčka tam dávat nemusíš,kontakty taky ne a ty pixlky atd. myslím,že taky ne.
5) Barevné sladění: Tam to zas kazí ty okraje!
6) Celkový design: To záhlavko je bezva,ale ostatní bys mohla vylepšit :D!
7) Obsah: Paráda!

Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Like in lovestory <3

23. dubna 2009 v 18:11 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 26/35


1) První dojem: Myslím,že je to upne ideální :D!
2) Záhlaví: Mno možná trochu prázdný...Ale fajn :D!
3) Okraje stránky+stránka: Škoda jenom že ti to ujíždí u toho záhlaví.Jinak bezva!
4) Menu: Docela dobrý!Akorát ty blikajcí srdíčka jsou trochu kýčovitý :D!
5) Barevné sladění: Jj,supr!
6) Celkový design: Originální,ale i když růžovou upne miluju,myslim,že u tebe jí je až moc :D!
7) Obsah: Paráda!


Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Kay[L]ee_Choco[L]ate

23. dubna 2009 v 17:58 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 27/35

1) První dojem: Supr,akorát ten dojem kazí ten zelenej pruh v okrajích...si myslim já :D!
2) Záhlaví: Bezva!
3) Okraje stránky+stránka: Jak říkám,moc se mi tam nelíbí ten zelenej pruh a pak taky ty široký rámečky.
4) Menu: Myslim,že supr!
5) Barevné sladění: Tý hráškově zelený je tam nějak moc :D...
6) Celkový design: Parádní!
7) Obsah: Taky supr!!!
Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • Katka

22. dubna 2009 v 20:38 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 24/35

1) První dojem: Júúú...kytííí!
2) Záhlaví: Supr,originální!Jediný ta uřízlá kytla vpravo.Jonak fkt supr!
3) Okraje stránky+stránka: Oké!
4) Menu: Žjúúú!Nemáš rozcestníky a menu upne obyč,na to já kladu velkej důraz :D!!!
5) Barevné sladění: Supr!!!
6) Celkový design: Supr!Jarní,originální :D!
7) Obsah: Okééé :D!Dobrýýý!
Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll

Hodnocení blogu • DeVampireBelle

22. dubna 2009 v 20:28 | Mis[S].M*

K layoutu:

1) První dojem /5
2) Záhlaví /5
3) Okraje stránky+stránka /5
4) Menu /5
5) Barevné sladění /5
6) Celkový design /5
7) Obsah /5
8) Celkem 17/35

1) První dojem: Ehm...Skončí se píše S ne Z!
2) Záhlaví: Ten citát bohužel nemůžu přečíst...
3) Okraje stránky+stránka: Ten obrázek se k záhlavku moc nehodí...teda podle mě.
4) Menu: Chybí rozcestníky a je to obyčejný.Měla by sis s tim pohrát!
5) Barevné sladění: Supr!!!
6) Celkový design: Já nevím,je to jenom můj názor,ale ten dezz se mi moc nezdá.
7) Obsah: Okééé :D!
Prosím,až budeš kopírovat článek do svýho blogu,tak tam nech tu větu o řádek nahořejc↑↑,tuhle můžeš smazat,děkuju :)!

llbackll
 
 

Reklama